CO JSME PROŽILI NA VOJNĚ - Prachatice VÚ 4425 Na ZVS jsem narukoval k jednotce PS, kde jsem se naučil A1 – morse. Později jsem musel tuto jednotku opustit a přes letiště v Havl. Brodě a výzkumný ústav Těchon...
HISTORIE ŘÍČNÍCH NÁMOŘNÍCH SIL PO 1. I 2. SVĚTOVÉ VÁLCE - ČÁST 1 ÚVOD Současně se vznikem samostatného Československa se začaly konstituovat i jeho ozbrojené síly. A je zajímavé, že díky tomu, že na r...
Ještě chybí dodat,že Gusta Koubek ukončil život v Kroměříži na letišti.Pád letadla byl způsoben neodstraněním zajištěných přistávacích klapek.Čili chyba pilota a personálu letiště.Gusta byl můj instruktor ve Zl...
PARAGUNS napsal: Diky za doporuceni Cejene, knizku uz mam a stoji za to stejne jako podobna publikace o Josefovi Otiskovi z operace Wolfram od stejneho nakladatele.
Cejen napsal: Sděluji zájemcům, že knížka již vyšla a je k dostání za 99.-Kč + poštovné a balné tedy ( 146.- celkem ) na adrese www.bunkry.cz. Upozor...
Cejen napsal: Plukovník Oldřich Talášek byl od roku 1947 prvním velitelem pěšího praporu 71 - Československých parašutistů v Zákupech. Jeho portrétní fotografie v současné době zdobí galerii velitelů ...