Forum kvh-cs.com vs forum.csla.cz

Napište nám, co si myslíte o forum.CSLA.cz, webu CSLA.cz, muzeum.CSLA.cz a KVH ČSLA

Forum kvh-cs.com vs forum.csla.cz

Příspěvekod z archivu » 16 zář 2014, 20:18

Vážení nezúčastnění uživatelé fóra! Rád bych se vám všem velice omluvil za vtažení sporů do tohoto tématu a tímto se omlouvám i administraci za svého druhu spam poškozující fórum. Bohužel jsem se nechal unést, ale jak vidno z reakce, nebyl jsem sám. Za vším co jsem napsal si však stojím a dovolím si ještě reagovat na příspěvek Pavla V, vystupujícího mj. jako admin, protože jej považuji za lichá obvinění.

Celé fórum je služba třetí strany, takže prosíme o pochopení v případě podobných technických problémů.
Ano, to chápu a proto jsem i možnost technické chyby připustil.

Znovu musím opakovat, že váš web za nevhodný nepovažujeme a dokonce jsme několikrát navrhovali spolupráci, což bylo vždy z Tvé strany odmítnuto, takže nedošlo ani k výměně odkazů, alespoň z Tvé strany ne. My na www.csla.cz odkaz na váš web uveden máme.
Již dříve jsem Ti sdělil, že nechceme jít cestou prosté výměny odkazů. Snažíme se uvádět pouze odkazy na naše partnerské organizace a weby, případně na weby, které osobně doporučujeme. Přesto oceňujeme že web ČSLA.cz udělal pořádný pokrok za dobu své existence. Tak či onak, nech, prosím, na nás volbu, jestli jej chceme doporučovat nebo ne. Stejně tak je čistě na vašem posouzení kam dáte jaký odkaz a my se nikoho nedoprošujeme aby na nás odkazoval.

Že by odkazy na jiná fóra bylo zakázano vkládat je lež.
No, obvinění ze lži je už docela silné kafe. Snad jen že jsem chybně použil množné číslo místo jednotného. Naštěstí jsem našel onen příspěvek, který reagoval na vložení odkazu směřujícího na již vyřešenou problematiku na našem fóru: "Odkazujte prosím pouze na stránky s relevantní informací pro všechny. Neregistrovaným uživatelům se bohužel avizovaná informace nezobrazí. Napříště podobné příspěvky budou smazány." Ten konec vyznívá dost jednoznačně jako zákaz. Z toho si udělej čtenáři sám obrázek o tom co je a není lež.

To, že si zde potřebujete propagovat své fórum nám až tak nevadí, pokud by odkaz alespoň skutečně ukázal danou informaci a ne jen nějaké přihlášení. Není mi dost dobře jasné, proč vůbec jsou tyto informace před širokou veřejností tajeny.
No, s tím že bychom potřebovali vyloženě propagovat naše fórum, s tím bych byl opatrný. Nemáme potřebu tak činit za každou cenu a v tomto případě jde jen o to, aby se opakovaně neřešilo to, co už jinde bylo řešeno. Myslím si že každý uživatel je natolik svéprávný aby usoudil, jestli mu informace stojí za to, aby si zaregistroval další profil či nikoliv. Rovněž tak nemáme zájem o širokou veřejnost v pravém slova smyslu, ale spíš o odbornou veřejnost nebo přesněji o ty, kteří mají opravdový zájem o věc. Proč tomu tak je uvedu níže.

Vzhledem k počtu návštěvníků našich stránek si nemyslím, že by nemělo cenu zde řešit věci, které jsou řešeny na jiných, méně navštěvovaných fórech. Za každou informaci jsme vděčni, ale rozhodně nikoho nenutíme, aby to tu "zbytečně řešil".
Trochu zbytečně naduté prohlášení ve smyslu "my jsme lepší a co tu není, jakoby neexistovalo". Menší návštěvnost nám rozhodně žíly netrhá, my si z toho kšeft na reklamu neděláme. Navíc kvantita rozhodně neznamená kvalitu, což je dost žalostně vidět ve srovnání tohoto fóra (zvláště pokud by kvalitu a zajímavost tohoto fóra nedrželo na úrovni pár bývalých důstojníků) s naším nebo dokonce se zmiňovanými valka.cz či palba.cz, se kterými rovněž nemáme nejmenší problém a kterým se snažíme kvalitou přiblížit. Proto taky nemáme zájem o tu nejširší veřenost, přestože i u nás se najdou poměrně "hloupé" příspěvky. Rozdíl v našem přístupu k veřejnosti je ten, že my chceme zachovat pokud možno nezkresleně historii (nejen) ČSLA a ne postavit naši činnost tak, abychom ČSLA propagovali za každou cenu a všude.

...řešil podobným způsobem jako jsi nám třeba poslal výhružný e-mail s žádostí o zdržení se prezentace webu CSLA.cz atd. ve vojenském muzeu v Lešanech. S námi se lze téměř vždy dohodnout po dobrém a není nutno si vymýšlet...
Nechápu souvislosti. Proč se vytahuje záležitost stará třičtvrtě roku. Za chvíli se budeme dohadovat co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce. V dobrém úmyslu aby se zbytečně vztahy mezi našimi kluby nezhoršovali jsme dokonce ustoupili od podání trestního oznámení na vašeho člena, přestože nám to bylo právníkem doporučeno - i když je to záležitost zkruba stejně stará jako onen e-mail, nevytahujeme to zbytečně jako kostlivce ze skříně. To podání že šlo o výhružný e-mail se zapovězením propagace webu ČSLA.cz je dalším z mistrných tahů zdatného manipulátora s pravdou. Přikládám onu "výhružku" z mailu: "Rád bych vás jménem našeho klubu požádal, abyste se v souvislosti s touto akcí zdrželi vlastní propagace. Jedná se i o nepřímou (kamuflovanou) propagaci včetně prezentace vašich dalších "projektů", včetně www.csla.cz . Tato činnost by byla z naší strany považována za úmyslné poškozování zájmů našeho klubu a pochopitelně by vyvolala odpovídající protiopatření. ", ctěný čtenář nechť sám posoudí, jak moc je to vyhrožování a jak moc je to žádost či upozornění a jak moc šlo jen o web ČSLA.cz. Nebo snad byla výhružka toto? Věřím však že k této situaci nedojde a že se budete řídit podle hesla "co nechceš aby jiní činili tobě, nečiň ty jim". To je z našeho pohledu slušnost, že nebudeme vlastní propagaci (zkrátka propagací naší činnosti ať už jde přímo o klub či nikoliv) provozovat na akci, na jejímž průběhu se výrazně podílíte vy a my na ní nemáme ani za mák zásluhy. Rovněž se snažíme s každým vyjít v dobrém, to ale neznamená, že si necháme vše líbit.

Doporučuji tedy každému, aby si zejména osobní zkušeností s oběma stranami udělal obraz o tom, kdo tu prezentuje lež a kdo staví svou činnost z velké části na manipulaci s pravdou.

S úctou

Petr Drahorád, člen "jiného" klubu :-)

PS: Admine, mrzí mě že to je v tomto tématu, kdyžtak to přesuň nebo celé smaž. Jak uznáš za vhodné, je to vaše fórum.
z archivu
 
Příspěvky: 4384
Registrován: 29 srp 2014, 16:04
Blog: View Blog (0)

Re: Forum kvh-cs.com vs forum.csla.cz

Příspěvekod z archivu » 16 zář 2014, 20:19

Petr 5.bPS:
Minulý týden nebo tak nějak jsem reagoval na příspěvek v tématu "rozloženi vistroje vz.60", kde jsem pro ilutraci k textu vložil i fotografie. Při odesílání příspěvku jsem obdržel hlášku, že příspěvek bude zveřejněn až po odsouhlasení moderátorem. Nikde se dosud neobjevil. Jestli to nebylo tím, že jedna z fotografií byla z nevhodného webu, to si mohu pouze paranoidně domýšlet, stejně tak mohlo jít třeba o technickou chybu fóra. Tolik tedy k té možnosti vkládání hodnotných příspěvků opatřených fotografiemi.
Odkazy na jiná fóra je sem zakázáno bohužel vkládat (pod záminkou že je tam vyžadována registrace), leckdy zde jde totiž o věci které jsou již jinde řešeny a dovolím si tvrdit že celkem kvalitně. Prosím tedy o pochopení, že už nechci řešit stejnou věc několikrát zbytečně. Kdo má o tuto tematiku opravdu zájem, najde si nejen mé příspěvky k tematice stejnokrojů a výstroje PS na jiných fórech, zejména na diskusním fóru mého "mateřského" klubu.

admin:
Nemáme důvod obsahově korektní příspěvky nezveřejňovat. Naším cílem je poskytnout návštěvníkům maximum informací a nijak je neskrýváme ani za nutností nějaké registrace apod. Pokud se Tvůj příspěvek nezobrazil, došlo patrně k nějaké chybě a v tom případě se stačilo obrátit na všude uvedený email forum@csla.cz. Celé fórum je služba třetí strany, takže prosíme o pochopení v případě podobných technických problémů.

Co se týká paranoidního domýšlení ohledně fotografií z "nevhodného webu" se musím domnívat, že jde pouze o snahu nás osočit. Znovu musím opakovat, že váš web za nevhodný nepovažujeme a dokonce jsme několikrát navrhovali spolupráci, což bylo vždy z Tvé strany odmítnuto, takže nedošlo ani k výměně odkazů, alespoň z Tvé strany ne. My na www.csla.cz odkaz na váš web uveden máme. Takže to asi nebude ten pravý důvod, že?

Že by odkazy na jiná fóra bylo zakázano vkládat je lež. To, že si zde potřebujete propagovat své fórum nám až tak nevadí, pokud by odkaz alespoň skutečně ukázal danou informaci a ne jen nějaké přihlášení. Není mi dost dobře jasné, proč vůbec jsou tyto informace před širokou veřejností tajeny. Každopádně řada odkazů na vaše fórum zde zůstala nesmazána a v ostatních případech byla autorovi příspěvku nabídnuta možnost propagace vašeho webu. Jen podotýkám, že s jinými weby žádné podobné problémy nemáme (valka.cz, palba.cz atd. atd.) a vkládání jejich odkazů, které směřují přímo na avizovanou informaci či jiné sdílení informací funguje bez problémů.

Vzhledem k počtu návštěvníků našich stránek si nemyslím, že by nemělo cenu zde řešit věci, které jsou řešeny na jiných, méně navštěvovaných fórech. Za každou informaci jsme vděčni, ale rozhodně nikoho nenutíme, aby to tu "zbytečně řešil".

Závěrem si Tě dovolím požádat, abys napříště podobné "paranoidní doměnky" řešil podobným způsobem jako jsi nám třeba poslal výhružný e-mail s žádostí o zdržení se prezentace webu CSLA.cz atd. ve vojenském muzeu v Lešanech. S námi se lze téměř vždy dohodnout po dobrém a není nutno si vymýšlet či, jako v tomto případě, zaplavovat fórum jízlivými příspěvky. Díky za pochopení a věcnou diskuzi.
Petr 5.bPS:
Vážení nezúčastnění uživatelé fóra! Rád bych se vám všem velice omluvil za vtažení sporů do tohoto tématu a tímto se omlouvám i administraci za svého druhu spam poškozující fórum. Bohužel jsem se nechal unést, ale jak vidno z reakce, nebyl jsem sám. Za vším co jsem napsal si však stojím a dovolím si ještě reagovat na příspěvek Pavla V, vystupujícího mj. jako admin, protože jej považuji za lichá obvinění.

Celé fórum je služba třetí strany, takže prosíme o pochopení v případě podobných technických problémů.
Ano, to chápu a proto jsem i možnost technické chyby připustil.

Znovu musím opakovat, že váš web za nevhodný nepovažujeme a dokonce jsme několikrát navrhovali spolupráci, což bylo vždy z Tvé strany odmítnuto, takže nedošlo ani k výměně odkazů, alespoň z Tvé strany ne. My na www.csla.cz odkaz na váš web uveden máme.
Již dříve jsem Ti sdělil, že nechceme jít cestou prosté výměny odkazů. Snažíme se uvádět pouze odkazy na naše partnerské organizace a weby, případně na weby, které osobně doporučujeme. Přesto oceňujeme že web ČSLA.cz udělal pořádný pokrok za dobu své existence. Tak či onak, nech, prosím, na nás volbu, jestli jej chceme doporučovat nebo ne. Stejně tak je čistě na vašem posouzení kam dáte jaký odkaz a my se nikoho nedoprošujeme aby na nás odkazoval.

Že by odkazy na jiná fóra bylo zakázano vkládat je lež.
No, obvinění ze lži je už docela silné kafe. Snad jen že jsem chybně použil množné číslo místo jednotného. Naštěstí jsem našel onen příspěvek, který reagoval na vložení odkazu směřujícího na již vyřešenou problematiku na našem fóru: "Odkazujte prosím pouze na stránky s relevantní informací pro všechny. Neregistrovaným uživatelům se bohužel avizovaná informace nezobrazí. Napříště podobné příspěvky budou smazány." Ten konec vyznívá dost jednoznačně jako zákaz. Z toho si udělej čtenáři sám obrázek o tom co je a není lež.

To, že si zde potřebujete propagovat své fórum nám až tak nevadí, pokud by odkaz alespoň skutečně ukázal danou informaci a ne jen nějaké přihlášení. Není mi dost dobře jasné, proč vůbec jsou tyto informace před širokou veřejností tajeny.
No, s tím že bychom potřebovali vyloženě propagovat naše fórum, s tím bych byl opatrný. Nemáme potřebu tak činit za každou cenu a v tomto případě jde jen o to, aby se opakovaně neřešilo to, co už jinde bylo řešeno. Myslím si že každý uživatel je natolik svéprávný aby usoudil, jestli mu informace stojí za to, aby si zaregistroval další profil či nikoliv. Rovněž tak nemáme zájem o širokou veřejnost v pravém slova smyslu, ale spíš o odbornou veřejnost nebo přesněji o ty, kteří mají opravdový zájem o věc. Proč tomu tak je uvedu níže.

Vzhledem k počtu návštěvníků našich stránek si nemyslím, že by nemělo cenu zde řešit věci, které jsou řešeny na jiných, méně navštěvovaných fórech. Za každou informaci jsme vděčni, ale rozhodně nikoho nenutíme, aby to tu "zbytečně řešil".
Trochu zbytečně naduté prohlášení ve smyslu "my jsme lepší a co tu není, jakoby neexistovalo". Menší návštěvnost nám rozhodně žíly netrhá, my si z toho kšeft na reklamu neděláme. Navíc kvantita rozhodně neznamená kvalitu, což je dost žalostně vidět ve srovnání tohoto fóra (zvláště pokud by kvalitu a zajímavost tohoto fóra nedrželo na úrovni pár bývalých důstojníků) s naším nebo dokonce se zmiňovanými valka.cz či palba.cz, se kterými rovněž nemáme nejmenší problém a kterým se snažíme kvalitou přiblížit. Proto taky nemáme zájem o tu nejširší veřenost, přestože i u nás se najdou poměrně "hloupé" příspěvky. Rozdíl v našem přístupu k veřejnosti je ten, že my chceme zachovat pokud možno nezkresleně historii (nejen) ČSLA a ne postavit naši činnost tak, abychom ČSLA propagovali za každou cenu a všude.

...řešil podobným způsobem jako jsi nám třeba poslal výhružný e-mail s žádostí o zdržení se prezentace webu CSLA.cz atd. ve vojenském muzeu v Lešanech. S námi se lze téměř vždy dohodnout po dobrém a není nutno si vymýšlet...
Nechápu souvislosti. Proč se vytahuje záležitost stará třičtvrtě roku. Za chvíli se budeme dohadovat co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce. V dobrém úmyslu aby se zbytečně vztahy mezi našimi kluby nezhoršovali jsme dokonce ustoupili od podání trestního oznámení na vašeho člena, přestože nám to bylo právníkem doporučeno - i když je to záležitost zkruba stejně stará jako onen e-mail, nevytahujeme to zbytečně jako kostlivce ze skříně. To podání že šlo o výhružný e-mail se zapovězením propagace webu ČSLA.cz je dalším z mistrných tahů zdatného manipulátora s pravdou. Přikládám onu "výhružku" z mailu: "Rád bych vás jménem našeho klubu požádal, abyste se v souvislosti s touto akcí zdrželi vlastní propagace. Jedná se i o nepřímou (kamuflovanou) propagaci včetně prezentace vašich dalších "projektů", včetně www.csla.cz . Tato činnost by byla z naší strany považována za úmyslné poškozování zájmů našeho klubu a pochopitelně by vyvolala odpovídající protiopatření. ", ctěný čtenář nechť sám posoudí, jak moc je to vyhrožování a jak moc je to žádost či upozornění a jak moc šlo jen o web ČSLA.cz. Nebo snad byla výhružka toto? Věřím však že k této situaci nedojde a že se budete řídit podle hesla "co nechceš aby jiní činili tobě, nečiň ty jim". To je z našeho pohledu slušnost, že nebudeme vlastní propagaci (zkrátka propagací naší činnosti ať už jde přímo o klub či nikoliv) provozovat na akci, na jejímž průběhu se výrazně podílíte vy a my na ní nemáme ani za mák zásluhy. Rovněž se snažíme s každým vyjít v dobrém, to ale neznamená, že si necháme vše líbit.

Doporučuji tedy každému, aby si zejména osobní zkušeností s oběma stranami udělal obraz o tom, kdo tu prezentuje lež a kdo staví svou činnost z velké části na manipulaci s pravdou.

S úctou

Petr Drahorád, člen "jiného" klubu :-)

PS: Admine, mrzí mě že to je v tomto tématu, kdyžtak to přesuň nebo celé smaž. Jak uznáš za vhodné, je to vaše fórum.

***************************************************



Milý Petře a každý koho zajímají naše spory,

Dovolím si vyjádřit se ke Tvým reakcím.

Znovu musím opakovat, že váš web za nevhodný nepovažujeme a dokonce jsme několikrát navrhovali spolupráci, což bylo vždy z Tvé strany odmítnuto, takže nedošlo ani k výměně odkazů, alespoň z Tvé strany ne. My na www.csla.cz odkaz na váš web uveden máme.
Již dříve jsem Ti sdělil, že nechceme jít cestou prosté výměny odkazů. Snažíme se uvádět pouze odkazy na naše partnerské organizace a weby, případně na weby, které osobně doporučujeme. Přesto oceňujeme že web ČSLA.cz udělal pořádný pokrok za dobu své existence. Tak či onak, nech, prosím, na nás volbu, jestli jej chceme doporučovat nebo ne. Stejně tak je čistě na vašem posouzení kam dáte jaký odkaz a my se nikoho nedoprošujeme aby na nás odkazoval.
- Zde jsi mě patrně špatně pochopil a nebo žiješ v nějakém omylu. My víceméně nemáme zájem o umístění odkazu na váš web, protože by to pro nás stejně nemělo zásadní přínos (není prosím míněno nijak nadutě). Tato informace zde byla pro vysvětlení, že pro nás není problém váš web prezentovat, že váš web pro nás není tabu ani nic nevhodného, jak bylo naznačeno z Tvého předešlého příspěvku.

Že by odkazy na jiná fóra bylo zakázano vkládat je lež.
No, obvinění ze lži je už docela silné kafe. Snad jen že jsem chybně použil množné číslo místo jednotného. Naštěstí jsem našel onen příspěvek, který reagoval na vložení odkazu směřujícího na již vyřešenou problematiku na našem fóru: "Odkazujte prosím pouze na stránky s relevantní informací pro všechny. Neregistrovaným uživatelům se bohužel avizovaná informace nezobrazí. Napříště podobné příspěvky budou smazány." Ten konec vyznívá dost jednoznačně jako zákaz. Z toho si udělej čtenáři sám obrázek o tom co je a není lež.
- Bohužel poněkud vytrženo z kontextu! Takže doplním. Pokud odkaz nezobrazí slibovanou informaci, ale stránku vyžadující registraci, není to v souladu s našimi pravidly. Odkazy, které zobrazí danou informaci NEZAKAZUJEME. Jinými slovy, je možné vkládat odkazy na jiná fóra a NENÍ TO ZAKÁZANÉ. Tebou zmiňovaný příspěvek je reakce na opakované vkládání podobného odkazu. Jen pro úplnost, např. na http://forum.csla.cz/forums/thread/1479.aspx je tuším úplně první uvedení odkazu na vaše fórum. Ten jsi bohužel nenašel, že? Naše fórum jako každé jiné má určitá pravidla, která by se měla ze slušnosti respektovat. Chceme tím jen a pouze předejít problémům s různými chytráky, kteří se zde budou snažit propagovat věci se kterými nesouhlasíme. Neznamená to, že se o našich pravidlech nedá diskutovat či navrhnout změna. Ale asi by byla vhodná slušnější forma než nepravdivé osočování. Takže - Z toho si udělej čtenáři sám obrázek o tom co je a není lež.

Vzhledem k počtu návštěvníků našich stránek si nemyslím, že by nemělo cenu zde řešit věci, které jsou řešeny na jiných, méně navštěvovaných fórech. Za každou informaci jsme vděčni, ale rozhodně nikoho nenutíme, aby to tu "zbytečně řešil".
Trochu zbytečně naduté prohlášení ve smyslu "my jsme lepší a co tu není, jakoby neexistovalo". Menší návštěvnost nám rozhodně žíly netrhá, my si z toho kšeft na reklamu neděláme. Navíc kvantita rozhodně neznamená kvalitu, což je dost žalostně vidět ve srovnání tohoto fóra (zvláště pokud by kvalitu a zajímavost tohoto fóra nedrželo na úrovni pár bývalých důstojníků) s naším nebo dokonce se zmiňovanými valka.cz či palba.cz, se kterými rovněž nemáme nejmenší problém a kterým se snažíme kvalitou přiblížit. Proto taky nemáme zájem o tu nejširší veřenost, přestože i u nás se najdou poměrně "hloupé" příspěvky.
- Toto se patrně dotklo Tvé ješitnosti. Nepsal jsem o lepším a horším fóru, ale o návštěvnosti. Nebylo to také vysloveně o vašem fóru, ale všeobecná informace. Netroufnul bych si hodnotit kvalitu jednotlivých fór a už vůbec jsem zde nezmiňoval v této souvisloti weby valka.cz nebo palba.cz, jak tvrdíš. Jen jsem zde sdělil důvod, proč tu hodláme řešit věci, které jsou i na jiných fórech. To, že jsi zde otevřel téma kvality jednotlivých fór a vyjádřil opovržení nad tímto fórem a nezbytné vychválení Tvého fóra svědčí především o Tvé potřebě propagovat své fórum. Je od Tebe skutečně férové srovnávat naše fórum, které funguje několik měsíců s fóry s dlouholetou existencí. A čistě jen pro Tvou informaci, z reklamy nemáme ani korunu, neděláme to na kšeft jak se snažíš naznačit. Z jakého důvodu se tu všechny snažíš takto mystifikovat?

Rozdíl v našem přístupu k veřejnosti je ten, že my chceme zachovat pokud možno nezkresleně historii (nejen) ČSLA a ne postavit naši činnost tak, abychom ČSLA propagovali za každou cenu a všude.
- Tomu jsem dost dobře neporozuměl.

...řešil podobným způsobem jako jsi nám třeba poslal výhružný e-mail s žádostí o zdržení se prezentace webu CSLA.cz atd. ve vojenském muzeu v Lešanech. S námi se lze téměř vždy dohodnout po dobrém a není nutno si vymýšlet...
Nechápu souvislosti. Proč se vytahuje záležitost stará třičtvrtě roku. Za chvíli se budeme dohadovat co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce. V dobrém úmyslu aby se zbytečně vztahy mezi našimi kluby nezhoršovali jsme dokonce ustoupili od podání trestního oznámení na vašeho člena, přestože nám to bylo právníkem doporučeno - i když je to záležitost zkruba stejně stará jako onen e-mail, nevytahujeme to zbytečně jako kostlivce ze skříně.
- Proč se vytahuje stará záležitost? Abych Ti připoměl, vzhledem k tomu jak od jisté doby nereaguješ na e-maily, telefony atd., že kontakt na nás máš a když můžeš psát "žádosti", mohl jsi napsat i v tomto případě a nemusel jsi se zbytečně nechat unášet na našem fóru.
Od aktivit zmíněného člena se náš klub veřejně plně distancoval a jeho počínání odsoudil. I k tomuto se váže podobná diskuze, kde jsme v tomto případě stáli na Tvé straně, pokud si vzpomínáš.

To podání že šlo o výhružný e-mail se zapovězením propagace webu ČSLA.cz je dalším z mistrných tahů zdatného manipulátora s pravdou. Přikládám onu "výhružku" z mailu: "Rád bych vás jménem našeho klubu požádal, abyste se v souvislosti s touto akcí zdrželi vlastní propagace. Jedná se i o nepřímou (kamuflovanou) propagaci včetně prezentace vašich dalších "projektů", včetně www.csla.cz . Tato činnost by byla z naší strany považována za úmyslné poškozování zájmů našeho klubu a pochopitelně by vyvolala odpovídající protiopatření. ", ctěný čtenář nechť sám posoudí, jak moc je to vyhrožování a jak moc je to žádost či upozornění a jak moc šlo jen o web ČSLA.cz. Nebo snad byla výhružka toto? Věřím však že k této situaci nedojde a že se budete řídit podle hesla "co nechceš aby jiní činili tobě, nečiň ty jim".
- Vidím, že ve zdatnosti manipulátora pravdy mě hravě předčíš. Úplně náhodou Ti totiž vypadla věta, která byla mezi těmi uvedenými. A to: Vzhledem k tomu že zájmy našeho klubu jsou v řadě bodů provázány se zájmy VHÚ AČR, jakožto hlavního pořadatele a provozovatele VTM Lešany, je mým úkolem upozornit i na případný možný postih z jeho strany. A potom: Dále prosím abyste toto upozornění považovali za platné pro všechny prezentační akce ve všech muzeích provozovaných VHÚ AČR i v budoucnu, pokud nebudete z naší strany přímo přizváni ke spoluúčasti. Na VHÚ však údajně o ničem takovém nevědí. Slova o možném postihu už trochu výhružněji znějí, že ctěný čtenáři? Obzvlášť pokud zde zkratky VHÚ skutečně bylo užito bez jejich vědomí.

To je z našeho pohledu slušnost, že nebudeme vlastní propagaci (zkrátka propagací naší činnosti ať už jde přímo o klub či nikoliv) provozovat na akci, na jejímž průběhu se výrazně podílíte vy a my na ní nemáme ani za mák zásluhy. Rovněž se snažíme s každým vyjít v dobrém, to ale neznamená, že si necháme vše líbit.
- Pokud je toto narážka na naše rozdávání letáčků na parkovišti o tankovém dni 2008, pak sám dobře víš, že díky Tvému zapírání vaší účasti na ukázkach došlo k výše naznačovanému střetu!!! Nenašel jsi ani dost odvahy se sejít a vyříkat si to, jak jsi sliboval, když sis odvážel u mě uschovanou výstroj. V žádném jiném případě jsme se neangažovali na vámi pořádaných akcích!

Budu jen rád, pokud si každý udělá svůj vlastní pohled na věc. Nebráním se ani rozumné diskuzi s kýmkoliv z vašeho klubu. Rozumná výměna názorů by mohla být ku prospěchu věci. Ovšem musí k tomu být kus dobré vůle. Z mé strany dobrá vůle začíná slibem, že zachovám naprostou diskrétnost, aby dotyčný pak neměl problémy s vedením svého klubu.

Mrzí mě Petře, že jsi zde úplně zbytečně vyvolal tuto rozepři a poškodil tak toto fórum. Vše mohl vyřešit jeden e-mail s dotazem ohledně vkládání příspěvků do fóra a alespoň by se potvrdila vaše snaha s každým vyjít v dobrém. Bohužel jsi to opět vyřešil způsobem sobě vlastním ...
z archivu
 
Příspěvky: 4384
Registrován: 29 srp 2014, 16:04
Blog: View Blog (0)

Re: Forum kvh-cs.com vs forum.csla.cz

Příspěvekod z archivu » 16 zář 2014, 20:19

No, nutno poznamenat, že už jsem konečně přesně pochopil, co to znamená, když se řekne: "MOUDŘEJŠÍ USTOUPÍ"
z archivu
 
Příspěvky: 4384
Registrován: 29 srp 2014, 16:04
Blog: View Blog (0)


Zpět na Váš názor ...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron